Ugrás az kosaramhoz
Szakértő segítség - Hétfőtől-péntekig: 9:00-16:00
mobil elérhetőség 06-70/420-0011
email elérhetőség nagyker@gomoriszerviz.hu
Gömöri Alkatrész Kft. logója
  

Háztól-Házig Porszívó Javítás


Termék url-je leolvasható QR kód olvasóval
Cikkszám: GA3758

Nettó: 1173 Ft
Bruttó: 1490 Ft
Egységár: 1490 Ft/db
Az ár tartalmazza az ÁFA-t!
Készleten van
Leírás:

A Háztól-Házig Porszívó Javítás cégünk új szolgáltatása, melynek segítségével Ön otthonából kényelmesen, fáradtságmentesen javíttathatja meg porszívóját, takarítógépét.

A szolgáltatás menete:

 • Szállítás:
  Az általunk küldött futár az Ön által megadott címen veszi fel a javításra váró készüléket, majd a javítást követően szintén az Ön által megadott /akár az ország egy másik pontján található/ címre szállítja vissza.
  A szállítás költségei adottak, mely egy útra 1490 forint, így oda-vissza mindösszesen: 2980 forint.
 • Javítás:
  A szolgáltatás megrendelése előtt kérjük minden esetben keresse szakképzett kollégánkat a 06-30/456-9522-es telefonszámon, aki segítségére lesz, hogy készülékét érdemes-e javíttatni,
  továbbá tájékoztatja a várható javítási díjról.
  A végösszeg ebből adódóan egyedi, minden készüléknél más.
  A javítás határösszegét kollégánk minden esetben egyezteti Önnel. Amennyiben a javítás végösszege meghaladná az egyeztetett határösszeget, úgy megkeressük Önt, és természetesen Ön dönti el, hogy javítsuk készülékét vagy sem.
  Esetlegesen ha nem kéri a javítást, úgy nem számolunk fel külön hibamegállapítási díjat!
  A javítás kedvező esetben maximum kettő munkanapot vesz igénybe, így Önnek mindössze 4-5 napig kell nélkülöznie megszokott készülékét.
 • Példa:
 • Egy konkrét példa a Háztól-Házig Porszívó Javításra: Ön hétfőn reggel szembesül a porszívója meghibásodásával, kollégánkkal való egyeztetés után, még aznap délután elviszi a futár az Ön otthonából a becsomagolt készüléket. Kedden képzett technológus kollégánk megjavítja, majd visszaútra indítja a hibátlan porszívót. A javítási díj például: 5000Ft ehhez jön hozzá a fix szállítási díj: 2980Ft, így Ön ezen példa esetében, szerdán, utánvéttel fizeti ki a: 7980Ft-ot, majd átveszi a  tökéletesen működő porszívót. Ha ennek a példaként szolgáló porszívónak a bolti új ára 15-20.000Ft között van, akkor mindenképpen gazdaságosnak mondható a szervizelés, az ügymenet kényelméről már nem is beszélve.

Kérdésével, érdeklődésével forduljon hozzánk bizalommal!

Kosaram

A kosár üres.

Csomagját már másnapra megkaphatja!

Ügyfeleink véleményei


"Teljes mértékben elégedett vagyok az Önök szolgáltatásával, megbízható, gyors ügyintézés, kiszállítás. Skálán pontozva10-ből 10-es. Köszönöm."
Michaelisz Gáborné
Budapest

Viszonteladókat keresünk!
Gömöri Alkatrész Korlátolt Felelősségű Társaság
2015-2023 © Minden jog fenntartva!
Az oldal betöltődött 0.1902 mp alatt.
Ugrás az oldal tetejére